Servei de jardineria

El millor manteniment de jardins

servei de jardineria a planoles

La importància del manteniment de jardins.

Lo barat al final surt car, el manteniment del jardí, evita actuacions futures importants, per tant deduïm que un manteniment regular del jardí, surt més a compte que anar arreglant els problemes que van sorgint amb el temps, herba seca, clapes, plantes seques, arbres trencats per falta de poda i molts més casos, evitables amb un bon manteniment.

A La Moixera Forestal t’oferim un bon manteniment al millor preu, ho notaràs al dia a dia!

Sobre el nostre servei de jardineria

Ut bibendum nisi lorem, quis tincidunt justo pretium nec. Nulla mattis nibh vitae leo varius posuere. Ut non ullamcorper ante, nec tincidunt purus. Duis semper est a leo volutpat efficitur. 

El que vulguis

El 100% de la llenya que precessem a La Moixera Forestal, prové de boscos sostenibles. Consumint la nostra llenya ajudaràs a la neteja del sota bosc reduint el risc d'incendis forestals i a millorar la qualitat de la flora i la fauna salvatge.

El que vulguis

La llenya que subministrem, la garantim almenys 12 mesos d'assecat al sol de manera sostenible. Posteriorment, és emmagatzemada sota cobert a les nostres instal·lacions.

El que vulguis

El que vulguis

Dintre del nostre servei de venda de llenya a domicili, sempre s'inclourà la col·locació de la llenya al seu llenyer.

Els nostres serveis de jardineria

manteniment de jardins cerdanya

Què diuen dels nostres jardiners? 

Núria
Google Review
Read More
Molt bon professional. Venda de llenya a la Vall de Ribes. Va portar llenya de roure i faig ben seca. Molt bon servei, bon preu i la col·locació anava inclosa. A part, li vam proposar el manteniment del jardí i estem molt contents.
Albert F
Google Review
Read More
Bon servei! Vam pactar la data i hora d'entrega i puntualment van descarregar la llenya i col.locar-la al lloc indicat. La llenya és seca i de les espècies acordades.
Carles
Google Review
Read More
Primer cop que compro llenya i no serà l'última. Profesionals, honrats ( poca gent hi hà avui en dia ), i saben el que fan. Millor tracte imposible. Et coloquen la llenya ( seca i no com altres ) i un preu reonable. Un 10. Tornaré !!
Pol
Google Review
Read More
Servei ràpid i impecable! Bon preu i tracte inmillorable. Tornarem a demanar llenya sense dubte!
Previous
Next

Com funcionen els nostres serveis de jardineria? 

A La Moixera Forestal oferim el servei de jardineria amb els millors experts en jardineria i plagues tant del sòl com de la flora que hi ha en ella, estarem encantats de fer-vos una visita i estudiar el problema per poder solucionar-lo.

Ens sap greu, però aquesta no és la nostra política, tot es pot estudiar, però normalment, fem servir les nostres màquines, ja que si hi han problemes, correm amb totes les despeses de reparació i consumibles, tanmateix, estan revisades i posades a punt per poder desenvolupar la feina correctament i sense perill.

Sense cap problema, estem especialitzats en la creació de zones d’enjardinament. Ja que hi ha espècies que no poden conviure a prop i altres que s’ajuden mútuament en el tema de plagues, recomanem sempre contactar amb un expert.

Depèn molt de les zones i de les espècies que envoltaran o que naturalment ja envolten el jardí o parcel·la, estarem encantats de venir, estudiar-ho i donar-vos la resposta.