Treballs forestals

Treballem sota el segell "European Tree Worker"

Que s贸n els treballs forestals?

Ut bibendum nisi lorem, quis tincidunt justo pretium nec. Nulla mattis nibh vitae leo varius posuere. Ut non ullamcorper ante, nec tincidunt purus. Duis semper est a leo volutpat efficitur.聽

Maecenas ut risus enim. Donec pellentesque lacus pellentesque nunc tincidunt tincidunt. Aliquam ornare justo quis quam fringilla porttitor. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra.

que son els treballs forestals

Raons per confiar en els nostres treballs forestals

Ut bibendum nisi lorem, quis tincidunt justo pretium nec. Nulla mattis nibh vitae leo varius posuere. Ut non ullamcorper ante, nec tincidunt purus. Duis semper est a leo volutpat efficitur.聽

El que vulguis

El 100% de la llenya que precessem a La Moixera Forestal, prov茅 de boscos sostenibles. Consumint la nostra llenya ajudar脿s a la neteja del sota bosc reduint el risc d'incendis forestals i a millorar la qualitat de la flora i la fauna salvatge.

El que vulguis

La llenya que subministrem, la garantim almenys 12 mesos d'assecat al sol de manera sostenible. Posteriorment, 茅s emmagatzemada sota cobert a les nostres instal路lacions.

El que vulguis

El que vulguis

Dintre del nostre servei de venda de llenya a domicili, sempre s'inclour脿 la col路locaci贸 de la llenya al seu llenyer.

Els nostres serveis forestals

serveis forestals

Qu猫 diuen dels nostres聽treballs forestals?

N煤ria
Google Review
Read More
Molt bon professional. Venda de llenya a la Vall de Ribes. Va portar llenya de roure i faig ben seca. Molt bon servei, bon preu i la col路locaci贸 anava inclosa. A part, li vam proposar el manteniment del jard铆 i estem molt contents.
Albert F
Google Review
Read More
Bon servei! Vam pactar la data i hora d'entrega i puntualment van descarregar la llenya i col.locar-la al lloc indicat. La llenya 茅s seca i de les esp猫cies acordades.
Carles
Google Review
Read More
Primer cop que compro llenya i no ser脿 l'煤ltima. Profesionals, honrats ( poca gent hi h脿 avui en dia ), i saben el que fan. Millor tracte imposible. Et coloquen la llenya ( seca i no com altres ) i un preu reonable. Un 10. Tornar茅 !!
Pol
Google Review
Read More
Servei r脿pid i impecable! Bon preu i tracte inmillorable. Tornarem a demanar llenya sense dubte!
Previous
Next

Preguntes sobre els treballs forestals

Haur铆em de venir per estudiar el cas i poder fer les actuacions pertinents, a La Moixera Forestal, tenim la nostra quadrilla d’arboristes聽i t猫cnics especialitzats en podes d’altura i estassades d’alta dificultat i perillositat, aix铆 que res 茅s impossible!

Sense cap problema, tenim els nostres propis vehicles i treballadors per portar a terme aquest tipus d’actuacions, en el cas que aix铆 calgu茅s, contactem amb les empreses externes del sector per tal de portar a cap l’actuaci贸.

De fet, 茅s una de les feines m茅s demandades, aix铆 doncs disposem d’estelladora hidr脿ulica per fer aquest tipus de feines, podem arribar fins al punt de l’actuaci贸 evitant aix铆 el despla莽ament innecessari dels troncs fins a la m脿quina.

Ser脿 tot un plaer venir i confeccionar un informe t猫cnic sobre l’arbrat i flora que teniu a la finca, per futures ocasions, si s’escau podem fer un diagn貌stic de vitalitat i fito plagues, per tal de saber si hi ha perill imminent o futur de qu猫 algun arbre caigui i portar a terme les actuacions pertinents.