VENDA DE LLENYA A DOMICILI

La millor llenya del Pirineu

La teva llenya per llar de foc a domicili.

Estas buscant la millor llenya disponible? Llavors, l’has trobat!

A difer√®ncia de la llenya verda d’altres venedors, nosaltres
oferim nomes llenya seca assecada a l’aire lliure de manera sostenible, aix√≤ elimina la humitat que normalment fa que la llenya sigui dif√≠cil d’encendre. Tamb√© fem que sigui m√©s f√†cil que mai demanar i rebre llenya.

Oferim el nostre servei de lliurament de cortesia dins de la nostra zona de lliurament, enviem llenya per tot el territori de la Vall de Ribes i part de la Cerdanya, enviem tamb√© fora d’aquestes zones, posa’t en contacte amb nosaltres i t’expliquem el funcionament.

llenya a domicili

Sobre la nostra llenya

Llenya sostenible

El 100% de la llenya que precessem a La Moixera Forestal, prové de boscos sostenibles. Consumint la nostra llenya ajudaràs a la neteja del sota bosc reduint el risc d'incendis forestals i a millorar la qualitat de la flora i la fauna salvatge. Ajuda'ns a fer possible el projecte de tots, conservar la natura.

Llenya seca

La llenya que subministrem, la garantim almenys 12 mesos d'assecat al sol de manera sostenible. Posteriorment, és emmagatzemada sota cobert a les nostres instal·lacions.

El millor preu

A La Moixera Forestal intentem ser sempre justos amb els nostres preus, per que puguis estar calent a casa i a part, disfrutar dels teus hobbies, ens importa el teu benestar. A l'apartat de compra, podràs veure la teva comanda ven desglossada, per que no tinguis sorpreses, som totalment transparents per la teva tranquil·litat.

Llenya a domicili

Dintre del nostre servei de venda de llenya a domicili, sempre s'inclourà la col·locació de la llenya al seu llenyer sempre que estigui en planta baixa, per pujar a altres plantes, consultar preus.

CREUS QUE TOTA LLENYA √ČS IGUAL?

Quan diem que a La Moixera Forestal oferim la millor llenya disponible, ho diem de deb√≤. Dir que tota llenya √©s la mateixa √©s com dir que un llac a les muntanyes √©s el mateix que un estany contaminat. √Čs clar que s√≥n dos cossos d’aigua, per√≤ l’experi√®ncia √©s totalment diferent. Quan tri√Įs llenya de La Moixera Forestal, experimentar√†s la difer√®ncia d’escalfar-te amb llenya de la primera qualitat.

venda llenya roure

Llenya de roure

venda llenya Freixe

Llenya de freixe

venda llenya alzina

Llenya d'alzina

Serveis de llenya especials

No tot és escalfar-se dins de casa, i les barbacoes amb els amics? i si ets una empresa i vols vendre llenya? I si només vols llenya per un cap de setmana? Aquí trobaràs els altres productes que oferim relacionats amb la llenya.

Caixes de llenya

Les nostres caixes de llenya s√≥n ideals per un cap de setmana especial. LA CAIXA DEL FOC √©s un producte totalment sostenible, un cop l’hagis consumit, no quedar√† res m√©s que cendra. Et preguntar√†s, com pot ser aix√≤?

LA CAIXA DEL FOC et proporciona tots els ingredients per encendre un foc.

A part de la llenya seca i de qualitat que té en el seu interior, hi trobaràs un paper amb instruccions per encendre el foc
Aquest mateix el podràs fer servir per encendre la propia caixa, que a la vegada encendrà la llenya, així aconseguiràs fer un foc sense preocupar-te de buscar branques seques o papers.

Només necessitaràs LA CAIXA DEL FOC i un encenedor.

venta de caixes de llenya per establiments

Ets un establiment?

Prova a vendre les nostres caixes i segur que atraur√†s a m√©s clients, al final √©s el que tots volem, que el negoci prosperi, per aix√≤ oferim molt bones opcions a l’hora d’adquirir LA CAIXA DEL FOC, truca’ns o envia’ns un missatge i t’explicarem com funciona sense embuts, aqu√≠ no hi ha ‚Äúni trampa ni cart√≥n‚ÄĚ!

Venda de llenya per barbacoes

Aquelles barbacoes amb la familia, els amics i les amigues… com venen de gust! A La Moixera Forestal, t’oferim la possibilitat de comprar llenya de pi per les teves barbacoes.

La llenya de pi és la millor opció, tant si és per fer la propia brasa com per encendre el carbó.

Què diuen de la nostra llenya? 

N√ļria
Google Review
Read More
Molt bon professional. Venda de llenya a la Vall de Ribes. Va portar llenya de roure i faig ben seca. Molt bon servei, bon preu i la col·locació anava inclosa. A part, li vam proposar el manteniment del jardí i estem molt contents.
Albert F
Google Review
Read More
Bon servei! Vam pactar la data i hora d'entrega i puntualment van descarregar la llenya i col.locar-la al lloc indicat. La llenya és seca i de les espècies acordades.
Carles
Google Review
Read More
Primer cop que compro llenya i no ser√† l'√ļltima. Profesionals, honrats ( poca gent hi h√† avui en dia ), i saben el que fan. Millor tracte imposible. Et coloquen la llenya ( seca i no com altres ) i un preu reonable. Un 10. Tornar√© !!
Pol
Google Review
Read More
Servei ràpid i impecable! Bon preu i tracte inmillorable. Tornarem a demanar llenya sense dubte!
Previous
Next

Com funciona la venda de llenya a domicili?

El seu preu de la llenya és oscil·lant. Depèn de la humitat de la fusta, el preu del carburant per la maquinària i transport i de la distància del punt de destí de la llenya a domicili.


A la nostra pàgina web, els preus de la llenya estan sempre actualitzats, també ens podeu trucar i us resoldrem qualsevol dubte.

Segons els experts i¬†la nostra experi√®ncia¬†al llarg dels anys, una humitat d’entre el 6% i 10%¬†√©s¬†la ideal per cremar, tot i¬†aix√≠, si el client ens ho demana, podem afegir llenya m√©s verda a la c√†rrega total perqu√® el foc duri¬†m√©s¬†o per fer l’assecatge a la mateixa¬†casa.

La nostra zona¬†d’actuaci√≥ de venda de llenya a domicili es contempla entre Ribes de¬†Freser¬†i Alp, passant pels pobles de Planoles, Fornells,¬†D√≤rria, Nev√†, Toses, La Molina i¬†Masella, tot i que en un cas excepcional, podem portar-la on sigui, ens podeu trucar i us explicarem les tarifes per¬†la vostra zona.

Tenim a la vostra disposició, vehicles tot terreny amb remolc o sense i tractor per arribar a casa teva, així que ens atrevim a tot, si necessites llenya a domicili, visquis on visquis compta amb nosaltres.